Installaties door uw loodgieter

Op het gebied van installaties kunt u bij een installatiebedrijf van 0800 Loodgieter kiezen uit een breed dienstenpakket. De loodgietersbedrijven verzorgen niet alleen CV-installaties, maar bijvoorbeeld ook gasinstallaties, verwarmingssystemen en waterinstallaties.

Alle installaties moeten zorgvuldig en vakkundig geplaatst en aangesloten worden om problemen achteraf te voorkomen. Daarom kunt u de installaties beter laten uitvoeren en plaatsen door een goedgekeurd installatiebedrijf. Dan bent u in ieder geval verzekerd van vakmanschap en een goed resultaat.

Gecertificeerd installatiebedrijf

installatiesHet laten plaatsen en aansluiten van uw installaties door een erkende installateur brengt een aantal voordelen met zich mee. De installateur beschikt over de vakbekwaamheid en uitrusting om installaties naar behoren op te leveren. Zo voldoet uw installatie aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen. Daarnaast krijgt u alleen productgarantie wanneer installaties door een gecertificeerd installatiebedrijf zijn geïnstalleerd.

Laat u dus niet verleiden door de vaak lagere tarieven van niet bekwame klusjesmannen, want als er dan complicaties bij uw installaties optreden, draait u voor de volledige kosten op. Laat uw installatie in dat geval altijd keuren door een gekwalificeerd installateur (als deze niet is geleverd en geplaatst door een erkend installatiebedrijf). Bovendien kunt u bij een gecertificeerde installateur altijd terecht voor persoonlijk en deskundig advies. De installateur weet precies wat er bij uw situatie past.

Terug naar het overzicht
Bel ons gratis: 0800 5663443

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een loodgieter dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Loodgieter en maak direct een afspraak met uw vakman.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.