Leidingwerk aanleggen

Bent u een nieuwe woning aan het bouwen? Of zit u midden in een verbouwing en bent u aangekomen bij het aanleggen van uw leidingwerk? Ga hier dan niet zelf mee aan de slag, maar besteed de klus uit aan een professionele loodgieter. Deze heeft vaak jarenlange ervaring met het leggen van leidingwerk en maakt gebruik van de modernste technieken op dit gebied.

leidingwerkHet is van belang dat uw leidingwerk in één keer goed wordt gelegd. De leidingen verdwijnen na aanleg immers vaak achter de muur of onder uw vloer, wat betekent dat u er niet meer gemakkelijk bij kunt om aanpassingen uit te voeren. Als het leidingwerk niet goed op elkaar aansluit en er hierdoor bijvoorbeeld lekkage ontstaat; bent u daarom vrijwel altijd genoodzaakt om hak- en breekwerk uit te voeren om bij uw leidingwerk te komen. Een loodgieter kan uw leidingwerk inspecteren, zodat u zeker weet dat alles goed is aangesloten.

Problemen met uw leidingwerk?

Hoe goed uw leidingwerk ook is geïnstalleerd; problemen kunnen helaas altijd ontstaan. Lekkage of een verstopping kan optreden door een verzakking van het leidingwerk of doordat uw leidingen dichtslibben. Bij ieder probleem met uw leidingwerk kunt u een loodgieter inschakelen.

Terug naar het overzicht
Bel ons gratis: 0800 5663443

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een loodgieter dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Loodgieter en maak direct een afspraak met uw vakman.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.