Regelmatig onderhoud

Lekkages en storingen komen altijd op een moment dat het niet goed uitkomt. Denk bijvoorbeeld aan een koude douche door een CV storing of een doorweekt tapijt bij daklekkage. Daarbij komt dat u hierdoor vaak tegen hoge onvoorziene kosten aanloopt. Dit is simpelweg te voorkomen door deskundig en professioneel onderhoud aan uw installaties en dakwerk.

Door regelmatig onderhoud kunt u veel CV storingen voorkomen. Vuil in de mechaniek van uw CV installatie zorgt namelijk voor extra slijtage, waardoor sneller storingen en defecten optreden. Over het algemeen bieden loodgieters hier een voordelige oplossing voor in de vorm van onderhoudscontracten voor CV installaties.

Onderhoud aan uw dak

onderhoudLekkage aan uw dak wordt vaak veroorzaakt door achterstallig onderhoud. Een verstopte dakgoot of slecht dakwerk zijn namelijk veelvoorkomende oorzaken van lekkage. Veel lekkages kunnen dan ook simpel voorkomen worden door uw dak regelmatig te laten controleren. Dat scheelt een hoop gedoe en schade. Veel loodgieters bieden vaak voordelige contracten omtrent onderhoud voor dakwerk aan. Met zo’n overeenkomst komt u niet voor onverwachte kosten te staan.Via 0800 Loodgieter vindt u snel een loodgieter bij u in de buurt voor het plegen van onderhoud.

Terug naar het overzicht
Bel ons gratis: 0800 5663443

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een loodgieter dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Loodgieter en maak direct een afspraak met uw vakman.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.