Lekkage? 0800 Loodgieter helpt!

Heeft u last van lekkage? Zit er een scheurtje in uw leiding, of heeft u lekkage aan uw dak waardoor vervelende bruine plekken op uw muren ontstaan? Een loodgieter is expert in het opsporen en verhelpen van lekkages. Loodgieters beschikken over speciaal materiaal om door uw muren heen leidingen op te sporen, zonder hierbij veel hak- en breekwerk te hoeven gebruiken. Door deze detectie methode kan lekkage vaak snel en vrijwel zonder bijkomende schade worden hersteld.

Veel loodgieters die gespecialiseerd zijn in het verhelpen van lekkages hanteren hiervoor een 24-uurs service, wat betekent dat er dag en nacht, 365 dagen per jaar, iemand voor u klaar staat bij lekkage aan uw dak of leiding. Lekkage komt nooit op een geschikt moment, het is fijn om te weten dat u ook op ongebruikelijke tijdstippen iemand kunt bereiken die lekkages voor u verhelpt.

Voorkom een lekkage, pleeg onderhoud

Lekkages kunt u vaak heel simpel voorkomen door regelmatig onderhoud aan uw dak- en leidingwerk uit te laten voeren. Veel loodgieters bieden daarom de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Met een onderhoudscontract worden periodieke inspecties, onderhoud en preventieve reparaties uitgevoerd zonder dat u er naar hoeft om te kijken. Uw dak en leidingwerk is hierdoor altijd in perfecte staat.

Bel ons gratis: 0800 5663443

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een loodgieter dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Loodgieter en maak direct een afspraak met uw vakman.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.