Wateroverlast? Bel 0800 Loodgieter!

Na de zonnige, droge zomerperiode zit nu de R weer in de maand en dat betekent meer kans op slecht weer. Door regen, wind en vrieskou heeft u een verhoogde kans op problemen in en om uw huis. Lekkages in douche en WC en op het dak, maar ook problemen met de riolering zijn daarbij geen uitzondering. Zorg daarom dat uw huis in zijn geheel goed onderhouden is en wanneer u toch problemen ondervindt, schakel dan een vakman in via 0800- loodgieter (0800- 5663443, gratis).

Onderhoud

Zoals hierboven beschreven is het erg belangrijk dat uw woning goed onderhouden is, om problemen te voorkomen. Zorg dus voor een onderhoudscontract voor uw CV ketel en laat lekkages aan de afvoer van bijvoorbeeld het toilet, wastafel, douche/bad en vaat- en wasmachines direct repareren door een specialist. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor verstoppingen, want dit wanneer dit in de winter bevriest bent u verder van huis. De aangesloten bedrijven bij 0800- loodgieter verzorgen al uw onderhoudswerkzaamheden en reparaties en zijn altijd in de buurt!

Wateroverlast

Tijdens de zomer zijn er lange perioden van droogte en krijgen vet, aanslag en vaste delen de kans om zich vast te hechten in het riool. Bij wateroverlast door overvloedige regenval kan het water vervolgens niet weg en komt het water binnenshuis weer omhoog. Dit kan resulteren in een overlopende WC en wasmachines die het water niet kwijt kunnen. Daarnaast kan wateroverlast ook zorgen voor lekkage aan uw dak of schade aan dakgoten. Zorg er daarom voor dat dakgoten en afvoeren in ieder geval vrij zijn van bladeren, vogelnesten etc.

0800- Loodgieter: voor al uw loodgieterswerk!

Zoals hiervoor is aangegeven is het dus aan te raden om goed voorbereid de herfst in te gaan, voorkomen is immers beter dan genezen. Een loodgietersbedrijf dat aangesloten is bij 0800 Loodgieter helpt u met al uw loodgieterswerk zoals het installeren van water- en gasleidingen, sanitair, riolering, CV installatie en vloerverwarming. Als u meteen gebruik wilt maken van het gemak van ons landelijke netwerk kunt u meteen contact opnemen. U wordt vlot en vakkundig geholpen.

Terug naar het overzicht
Bel ons gratis: 0800 5663443

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een loodgieter dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Loodgieter en maak direct een afspraak met uw vakman.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.