Het vervangen van uw sifon

Een sifon zorgt ervoor dat er water blijft staan in uw afvoer, waardoor het niet naar riolering gaat ruiken in uw huis. Eens in de zoveel jaren moet een sifon vervangen worden. Maar waar moet u nu op letten bij het vervangen van een sifon? In eerste instantie is het belangrijk dat u zeker weet dat uw nieuwe zwanenhals past op uw installatie. Verder is het bij het vervangen altijd handig om een bak onder de zittende sifon te zetten. Dit kan het water opvangen dat zich nog in de zwanenhals bevindt.

Mocht u problemen ondervinden bij het installeren van een nieuw sifon, of denkt u vooraf advies nodig te hebben…? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze specialisten. Door een grote hoeveelheid ervaring weten onze experts precies wat hen te doen staat.

Houd uw sifon schoon

Om ervoor te zorgen dat uw afvoer niet verstopt raakt is het belangrijk om uw zwanenhals een aantal keren per jaar schoon te maken. Dit kunt u op verschillende manieren doen. Allereerst kunt u eenmaal per maand kokend sodawater door uw afvoer gieten. Dit houdt de afvoer schoon en het zorgt ervoor dat achtergebleven vetresten worden verwijderd. Verder zijn er enkele chemische ontstoppingsmiddelen die een verstopte afvoer weer open kunnen krijgen. U kunt onze specialisten altijd om advies vragen. Zij weten hoe u uw afvoer het beste kunt onderhouden.

Terug naar het overzicht
Bel ons gratis: 0800 5663443

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een loodgieter dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Loodgieter en maak direct een afspraak met uw vakman.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.