Crisis: spaanse loodgieters laten zich in natura betalen

Wat als je geen geld hebt, maar wel een acuut probleem voor een loodgieter, zoals een lekende waterleiding of een kapot toilet? Armlastige spanjaarden weten daar wel raad mee. Ze betalen de tijd van een loodgieter met hun eigen tijd. Een masseur geeft een massage van een half uur voor een half uur klussen door een loodgieter, waardoor beiden geholpen zijn. Zo ontstaan een onofficiële economie in crisistijd, als creatieve oplossing voor problemen die zich niet laten uitstellen. Vooral de staat heeft hier nadeel van, want er kan moeilijk belasting geheven worden over gratis diensten die burgers met elkaar ruilen. Loodgieters doen werk dat niet tot volgend jaar uitgesteld kan worden, ook als de spaanse masseur tijdelijk geen geld heeft.

Loodgieter in Nederland

De economische situatie in Nederland is een stuk beter dan de Spaanse, waardoor in ons land nog gewoon met geld betaald worden. Door ingrepen van de overheid is de koopkracht van burgers de afgelopen jaren desondanks met enkele procenten gedaald. Dan is het belangrijk om te besparen waar het kan. Eén van de beste besparingen is het accuraat laten oplossingen van problemen met badkamer of sanitair door de loodgieters van 0800 loodgieter. Problemen die niet goed of niet op tijd worden opgelost, worden erger, en jagen woningeigenaren daarom op kosten.

In Amsterdam staat de beste loodgieter van Nederland 24 uur per dag voor u klaar. Wacht niet te lang met het oplossen van problemen, maar grijp direct in, om uiteindelijk onnodige kosten te betalen. Onze loodgieter is een professionele vakman, die lekkages aan waterleidingen, sanitair en badkamers snel en slagvaardig oplost. Bel 0800 5663443 om meteen met onze loodgieter in contact te komen.

 

Bel ons gratis: 0800 5663443

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een loodgieter dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Loodgieter en maak direct een afspraak met uw vakman.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.