Schematische weergave van de werking van naambellen

Loodgieter in Utrecht

Het werk van een loodgieter is zeer uiteenlopend. Zowel het installeren en aanleggen van leidingwerk en installaties, als het opsporen en verhelpen van lekkages en het renoveren of verbouwen van uw badkamer kunt u het beste aan een professionele loodgieter overlaten. Natuurlijk zijn wij er in Utrecht ook voor snelle hulp bij rioolproblemen, zoals verstoppingen.

Bent u een keuken aan het (ver)bouwen? Ook hierbij kan de hulp van een vakman uitkomst bieden. Het installeren van een keuken met de bijbehorende leidingen en aansluitingen is geen gemakkelijke klus. Een professional weet precies waar leidingen liggen en moeten komen.

Badkamer (ver)bouwen?

Is uw sanitair in Utrecht aan vernieuwing toe of bent u bezig met het verbouwen van uw badkamer? Wij assisteren u graag in uw plannen voor uw droombadkamer. Alleen al met het vervangen van sanitair lijkt uw badkamer heel anders. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw sanitair of badkamer? Aan de hand van uw budget en uw wensen maken wij een plan en kunnen we u uitgebreid adviseren. Aan de hand van een vrijblijvende offerte kunt u beslissen wat u wilt. Zo weet u precies waar u aan toe bent en zijn er geen verrassingen achteraf.

Of u nu nieuw sanitair wilt laten plaatsen, nieuwe leidingen wilt laten leggen of een rioolprobleem heeft; als u in Utrecht een deskundige loodgieter zoekt die al deze klussen snel en goed voor u uitvoert, dan vindt u via 0800 Loodgieter gemakkelijk en snel uw vakman in Utrecht. Als u belt naar 0800 Loodgieter (0800 5663443 | gratis), kunt u snel een afspraak met ons maken. We komen graag bij u langs in Utrecht.

Bij ons in Utrecht werken echte vakmannen die werken met de modernste materialen en technieken. Hier bent u verzekerd van snelle hulp en een uitstekend resultaat. Ook voor de aanleg en het onderhoud van al uw leidingwerk kunt u ons bellen.

DSL B.V.

Werkgebied Utrecht
Tel. 0800 5663443

Onder Utrecht vallen de volgende plaatsen:


Bel ons gratis: 0800 5663443

Vraag hier een offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.