Diensten

Sanitair

Sanitair

Wilt u een nieuwe badkamer, toilet of keuken laten installeren? Dan bent u bij de loodgietersbedrijven van 0800 Loodgieter aan het juiste adres. Het loodgietersbedrijf bij u in de buurt kan uw volledige verbouwing verzorgen, inclusief de levering en installatie van sanitair tegen concurrerende prijzen.

Lees Meer

Onderhoud

Onderhoud

Lekkages en storingen komen altijd op een moment dat het niet goed uitkomt. Denk bijvoorbeeld aan een koude douche door een CV storing of een doorweekt tapijt bij daklekkage. Daarbij komt dat u hierdoor vaak tegen hoge onvoorziene kosten aanloopt. Dit is simpelweg te voorkomen door deskundig en professioneel onderhoud aan uw installaties en dakwerk.

Lees Meer

Installaties

Installaties

Op het gebied van installaties kunt u bij een installatiebedrijf van 0800 Loodgieter kiezen uit een breed dienstenpakket. De loodgietersbedrijven verzorgen niet alleen CV-installaties, maar bijvoorbeeld ook gasinstallaties, verwarmingssystemen en waterinstallaties.

Lees Meer

Leidingwerk

Leidingwerk

Bent u een nieuwe woning aan het bouwen? Of zit u midden in een verbouwing en bent u aangekomen bij het aanleggen van uw leidingwerk? Ga hier dan niet zelf mee aan de slag, maar besteed de klus uit aan een professionele loodgieter. Deze heeft vaak jarenlange ervaring met het leggen van leidingwerk en maakt gebruik van de modernste technieken op dit gebied.

Lees Meer

Bel ons gratis: 0800 5663443

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een loodgieter dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Loodgieter en maak direct een afspraak met uw vakman.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.